info@sylvaetours.be

053 63 00 88

Wat kunnen wij voor u betekenen

Sylvae Tours verzorgt het vervoer voor o.a.: scholen, schoolreizen, De Lijn, bedrijven, manifestaties, luchthaventransport, incoming, lokale pendeldiensten, kampen, feesten, begrafenissen, groepen, 65-plussers, verenigingen.

Kwaliteit en professionaliteit staat hoog in het vaandel bij SYLVAE TOURS nv dat lid is van de Federatie van de Belgische Autocar- en Autobusondernemers en van reisorganisatoren FBAA

Al deze activiteiten laten we vlekkeloos verlopen door een beroep te doen op ons : Team bedienden, experten in hun vakgebied, ter ondersteuning van de verschillende diensten Eigen onderhouds- en hersteldienst, in nauwe samenwerking met de constructeur Ervaren en professioneel team chauffeurs 24 op 24 permanentie

Prijsaanvraag busvervoer

Prijsaanvraag

U kan bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte voor al uw verplaatsingen, schoolreizen, jeugdkamp, daguitstappen, minitrips, meerdaagse reizen of pendeldiensten.

Prijsaanvraag busvervoer

Geregeld vervoer

Naast deze cars beschikt Sylvae Tours over een groot aantal lijnbussen en schoolbussen waarmee contractuele diensten vervuld worden.

Milieu

SylvaeTours en het milieu:

Al onze recente autocars zijn van het motortype die voldoen aan de nieuwe Europese richtlijnen inzake emissies Euro IV en Euro V, welke vanaf oktober 2006 resp. oktober 2009 van kracht zijn.
Nu reeds rijden bij SylvaeTours Nv meerdere voertuigen die de euro V norm halen.

Het gebruik van AdBleu:
AdBlue is de ureumoplossing die toegepast wordt in de SCR (Selective Catalytic Reduction) katalysator op vrachtwagens en autocars, waardoor schadelijke stoffen in de uitlaatgassen van dieselmotoren worden omgezet in onschadelijk water en stikstof.AdBlue is een vloeistof die wordt opgeslagen in een aparte tank op de SCR bus en mag niet toegevoegd worden aan de diesel.