info@sylvaetours.be

053 63 00 88

Wat kunnen wij voor u betekenen

Sylvae Tours verzorgt het vervoer voor o.a.: scholen, schoolreizen, De Lijn, bedrijven, manifestaties, luchthaventransport, incoming, lokale pendeldiensten, kampen, feesten, begrafenissen, groepen, 65-plussers, verenigingen.

Kwaliteit en professionaliteit staat hoog in het vaandel bij SYLVAE TOURS nv dat lid is van de Federatie van de Belgische Autocar- en Autobusondernemers en van reisorganisatoren FBAA

Al deze activiteiten laten we vlekkeloos verlopen door een beroep te doen op ons : Team bedienden, experten in hun vakgebied, ter ondersteuning van de verschillende diensten Eigen onderhouds- en hersteldienst, in nauwe samenwerking met de constructeur Ervaren en professioneel team chauffeurs 24 op 24 permanentie

Prijsaanvraag busvervoer

Prijsaanvraag

U kan bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte voor al uw verplaatsingen, schoolreizen, jeugdkamp, daguitstappen, minitrips, meerdaagse reizen of pendeldiensten.

Prijsaanvraag busvervoer

Geregeld vervoer

Naast deze cars beschikt Sylvae Tours over een groot aantal lijnbussen en schoolbussen waarmee contractuele diensten vervuld worden.

Veiligheid

Ieder jaar reizen in ons land miljoenen mensen per autocar, voor een excursie of op weg naar hun vakantiebestemming. Voor de overgrote meerderheid loopt alles op wieltjes : de autocar is inderdaad een van de meest veilige vervoermiddelen.

Toch herinneren de zeldzame, maar tragische ongevallen er ons elk jaar aan dat er nog inspanningen moeten worden geleverd om de veiligheid te verbeteren. Alhoewel de veiligheid tijdens een reis in de eerste plaats in handen ligt van de bestuurder, hebben wij allemaal een rol te vervullen. Autocarbedrijven, bestuurders en begeleiders : samen geven we voorrang aan veiligheid.

Een ongeval kan iedereen overkomen. Deze folder bevat tips en informatie voor personen die een autocarreis reserveren en voor de reisbegeleiders, om hen te helpen de diverse stappen van de reis op de best mogelijke manier aan te pakken.

Reizen per autocar, samen geven we voorrang aan veiligheid